Komarna

KOMARNA

 

Komarna je malo turističko mjesto smješteno u južnom dijelu Dalmacije.

Udaljeno je samo 7km od mjesta gdje se rijeka Neretva ulijeva u Jadransko more, 70km od bisera hrvatske obale Dubrovnika i 120 km od Dioklecijanovog grada Splita.

Mjesto je mirno i sigurno  i samim time pogodno za obiteljski odmor i relaksaciju.Iz Komarne se pruža očaravajuči pogled na susjedni poluotok Pelješac i druga otočja.

Stanovništvo ovog mjesta se bavi isključivo turizmom i stoga je ponuda apartmana velika. U Komarnoj i turističkim naseljima koja su u blizini, Duboka, Radelj, Repić i Klek možete kušati vrhunski pripremljene riblje specijalitete, školjke, pršut, sir, vino te domaće maslinovo ulje.

Važno je istaknuti da je Komarna izuzetno dobro prometno povezana sa svim turističkim odredištima. Ukoliko ste umorni od brzog ritma gradskog života,

gužve te željni odmora Komarna je idealno mjesto za Vas jer tu ćete naći mir, ljepotu krajolika te beskrajno čisto more.

 

 

Radujemo se vašoj posjeti                                                                                      obitelj  Ćapin